fredag 20 januari 2012

Bränt fläsk någon?

De är en upplevelse i sig att sova när man har bränt sig ordentligt över ryggen kan jag då säga till er som inte har provat. Som tur är har vi AC på rummet så det gick bra att sova, det enda som väckte mig var en jävla mygga. I samma veva som jag skulle slå till mig själv för att kanske träffa myggan (mest troligt träffade jag inte och fick ont istället) såg jag att Gustaf aka Hurra var uppe och redo för dagens äventyr.

Äventyr och äventyr vet jag väl inte men vi ville gå till den andra stranden för att "sola" och bada där. Inte för att det blev så mycket sola, brända som vi faktiskt är. Det börjar nu dra ihop sig nu och detta är våran näst sista dag på denna ö innan vi drar vidare till bangkok. Man lämnar nog detta ställe med en lättnad att man ska få se något annat men samtidigt med lite ångest för vad som väntar framöver. Ångest är väl kanske fel ord att använda men det ska bli grymt kul och spännande att se vad som väntar längre fram.

Igår var vi ut på en utflykt för att få snorkla och bara ha det skönt, kan vara där den brända lukten kommer ifrån. Vi fick betala 600 bath/person där det ingick:

 • Snorkel grejer
 • Lunch
 • Vatten att dricka
 • Besöka 5 stycken öar
600 bath = 130 kronor. Detta kan man tycka var en del men det var absolut värt de om man tänker på att hela kalaset höll på i cirka 6 timmar och vi träffade mycket trevligt folk. Kan inte säga mer än att det var en riktigt trevlig dag och saltvattnet som man svalde det fick man på köpet.

TAKE A PICTURE! det är inte ofta  man blir beordrad till att göra de 
Grymt fint på den lilla ön vi for ut till

Lite mer folk där vi skulle äta

Mat!

Från båten

Snorkeln med Gurra där bak

1 kommentar:

 1. Härligt ni verkar ha haft det på er utflykt.
  Roligt att läsa din blogg, dessutom att få se alla
  fina bilder som du tagit. Hoppas ni har yogurt
  I beredskap för solsveda, om ni inte hittat någon
  aloevera någonstans. Ha det fint. Kram Mamma & Pappa

  SvaraRadera