fredag 13 januari 2012

A journey of a thousand miles

Är det nu det gäller, är det verkligen idag jag och gustaf ska ut och resa i den stora vida världen. Förberedelser i flera månader kommer nu upp till sin sista dag av tänkande, tänkande och tänkande så man inte har glömt något viktigt. Men det man har glömt går ju alltid att köpa "down under" i Australien.

Jag skulle vilja säga hejdå till alla mina fina vänner, föräldrar, syskon, mormor och morfar men samtidigt säga att vi ses ju snart igen. Gråt inga tårar över mig inte ;) Jag kommer lägga upp inlägg här direkt jag har tillgång till internet och uppdatera vad som står framför min dörr.

Men som ni har förstått och kanske läst i dagens PT så åker vi idag till stockholm för att senare tidigt imorgon åka vidare till thailand där vi ska spendera ca: 2 veckor innan vi far vidare till Australien och Melbourne.

skulle nog tro att det kommer ett inlägg imorgon skrivet från arlanda innan jag lämnar landet. Som jag har sagt tidigare så hoppas jag nu ni följer mig på bloggen. Ni kommer även få en massor med nyttiga tips om ni också skulle vilja fara ner till Australien i framtiden. Ha det bra!

A journey of a thousand miles must begin with a single stepEF - Live The Language - Sydney from Albin Holmqvist on Vimeo.

2 kommentarer:

  1. Ha så kul nu än en gång :):):)
    Kraaaaam

    SvaraRadera
  2. Hade gött där nere! Vill se flera blogginlägg: D

    SvaraRadera