tisdag 17 januari 2012

Backpackers eller lyxshakers?


Backpackers eller lyxshakers? känns inte som att vi är två backpackers på färd genom världen när vi har så otroligt fint ”hus” men även den typ underbara stranden bara 50 meter bort. maten har än så länge grymt god. Man njuter av varenda tugga som man stoppar i munnen. Även Gustaf har hittat mat han kan äta eftersom han är vegetarian av någon konstig anledning ;)
Personerna vi pratar med har lite svårt att förstå vad tusan vi säger eftersom dom är värdelösa på Engelska. Vi fick dock uppleva en NO PORK grej som var lite rolig eftersom jag bara tänkte tillbaka på videon (har för dåligt internet så kan inte leta upp videon på nätet, men leta själv)
Idag har vi latat oss på stranden och druckit/ätit från en kokosnöt och sånna obehagliga grejer! ^^ det var en hemsk upplevelse ;). Men vi har även varit ut och kört moppe på ön och handlat lite dricka till ikväll.
hoppas ni har det bra i Sverige....hörde att detta var den jobbigaste perioden på hela året....NJAAAAA där har dom nog fel!
Ni får lite bilder från dagen här:





Båten som ägs av hotellet
Lite av stranden



DU HAR FÅGEL!

Enda polen på ön tyyyp

bada? BADA!?

Kvällen räddad, räddad räddad
Otroligt gott!

1 kommentar:

  1. Önskar att man var 20 år, var med sin bästa kompis på en ö i Thailand , på väg mot Australien :) lite jävla avis blir man! Men glad så det tåras blir jag att det är DU Gabriel som får göra denna resa! Älskar dig, saknar dig. Pappa

    SvaraRadera