onsdag 15 februari 2012

Hej Sydney


Vi lämnar Canberra och drar oss vidare mot fina vyer. Endast 2 fel körningar och två tutningar har drabbat oss än så länge, Det är jag som står för alla de där siffrorna som ni just läste. Det kan bero på att det är jag som får köra i städerna än så länge eftersom det inte är det lättaste med alla skyltar, svängar och filer m.m. Nu menar jag ju dock inte att dom andra är dåliga för det är dom verkligen inte! :D
Vårat första stop efter Canberra blev en liten gullig by som heter coledale om jag inte minns helt fel. Efter att ha kört ner från ett berg som bestod av branta klippor, vattenfall och slingriga vägar kändes det lite skönt att komma ner på lite mer säkrare mark och köra vidare mot Coledale. Efter att ha kört många mil med en gul lampa som slocknar och tänds hela tiden. Lampan indikerade på något fel i motorn så vi ringde till Jucy för att höra vad vi skulle göra och vi fick en tid i sydney så dom skulle kunna kolla in det. Det visade sig att allt bara var en säkring som var lite lös....SATAN då har man oroat oss i onödan. Det hela slutade dock gode bra eftersom de erbjöd oss att vi skulle få lämna av bilen på deras parkering under de två veckorna vi skulle vara i Sydney, Totalt sparade vi 200 dollar.
Campingen går annars i överlag riktigt bra men alla som hjälper till så bra för att underlätta det hela med den lite trånga bilen. Jag leder oss genom staden, Gustaf som kommer med fyndiga förslag på vad vi ska äta, Jesper som tar till mod att byta ut gasol flaskan och Amanda som sköter kartan galant i bilen. 
Idag är det våran andra dag i Sydney och det känns fucking awesome om man får säga så. Första dagen tog vi in på base som var riktigt nice men lite för dyrt för våran budget. Så istället har vi nu hittat ett riktigt fint ställe som heter Original backpackers som vi endast behöver betala 27 dollar per natt till skillnad från att bo för 35 dollar per natt på X-code.
Ikväll blir det en bar runda med vårt hostel där vi blir bjudna på inträde och dricka. Så när ni vaknar idag så vet ni ju var jag gör ;D 



1 kommentar:

  1. Oj oj vår vackra son:) vilken fantastiskt fin bild på dej, och med den fina bakgrunden. Ta det försiktigt nu när ni ska gå över bron. Härligt att höra din röst o få en glimt av dej idag.
    Sköt om dej. Kram Mamma o Pappa

    SvaraRadera