onsdag 14 mars 2012

mongobomb med bilder!!!!!!

Surfers paradise är nu förbi och vi har färdats ännu längre norr över än tidigare. Nu mera kan ni hitta oss i Noosa som är en liten ”by” med enbart 10 000 invånare men lika många svenskar....Det är inte jobbigt att det är någon svensk här eller där men att vara i Noosa en dag kan ju få vem som helst att bli less på att höra svenska röster.


Men som tur är så stannade vi inte så länge i Noosa. Istället drog vi idag vidare till en annan liten by som heter Rainbow beach. Just nu sitter jag i mörkret med ett gratis internet som faktiskt fungerar utan problem (hoppas det håller i sig). förutom att vi har kört bil så har vi hunnit med att vara ute och prova på surfa idag igen......vad ska man säga....vågorna var höga och det var strömt så det var riktigt svårt att få ett bra åk.


Men det där skrev jag igår i pages eftersom internet slutade fungera som jag nästan hade kunnat räknat ut med röven. Idag är vi i Hervey bay, eller vi är på vårt hostel för det har regnat 80% av denna dag.....Hoppas på bättre väder till er där hemma. Men hade inte tänkt skriva något mer utan istället tänkte jag låta bilderna tala för sig själv :D

Vårt rum i surfers

Vi kan hålla rent om vi vill

fejk strand i Brisbane

Andra gången jag och gurra går på fotboll i Aussie

Som slush men tusen gånger bättre

Stranden i Noosa

Noosa

Hyra en bräda i Rainbow beach

Galen kines!

Rainbow beach








2 kommentarer:

  1. Fina bilder, men Gurra ser ut att flippa ur när som helst:)

    SvaraRadera
  2. Vi hoppas att du får bättre väder kära son. Inte ska man ha regn på semester:) Duktigt jobbat med surfingen. Ni kämpar på:)
    Det var trevligt att få se dig o prata m med dej idag. Sköt om dej son.
    Kram Mamma

    SvaraRadera