lördag 17 mars 2012

Fraser island/Mongobomb X2

Är det bättre att lägga in en massa bilder eller att jag ska försöka skriva ihop något som kanske ändå ingen läser.....Det är lite tomt med kommentarer på min blogg. Det skulle vara så sjukt kul om man kunde få en kommentar eller två så man blir lite mer taggad på att skriva ihop något fint som ni kan läsa om ni vill :)

De senaste dagarna har varit en av höjdpunkten på denna resa, so far. Höjdpunkten heter Fraser island och är en världens största sandö och sträcker sig från Hervey bay till Rainbow beach (tror jag). Dagen började med att vi blev upphämtad av en buss som skulle ta oss till färjan som senare skulle föra oss över vattnet och till Fraser island. Väl på ön färdades vi med buss som är gjord för att kunna köra mer i terräng. Vi sov över på ön en natt så vi skulle få se mer av den stora ön. Men bilder säger mer än tusen ord så här kommer Mongobomb nr:2!!!!!!

Jag ser så hård ut.....eller?


2.5 km gång till vårt första stopp

TRASK TRASK!!

YAAAAY vi börjar äntligen se något!

Sjukt fint och det bästa av allt var att det var sötvatten och inte salt! :D

plask plask 
Bada, BADA?

Vit stand och grönt vatten!
detta vatten var också sötvatten

Bra jobbat!

Något att titta på? nää förstod väl de

BRAAAA ENS!

Båten strandade för cirka 70 år sedan

Man måste slita lite för att få se det bästa

Sjukt fint och sjukt högt

RIP

Det var fint uppe på indian heads

DINGO! (ingen hund alltså)


6 kommentarer:

 1. Jag läser varje gång!!!! =)

  Wow vilka fina bilder! Kul att se att ni har det bra och fan vad brun du är!! FUSK!! :P

  Ha det bra, kram Cissi

  SvaraRadera
 2. Du skev om det jag har tänkt....var är kommentarerna?. Du är på din livs resa o ingen kommenterar på din blogg. Det verkade hur fint som helst. Läckert med en vit strand o grön/blått vatten...supervackert. Du har lyckats ta jättefina bilder, trots att du inte har din stora kamera med dej. Båtbilden blev fin. Ja alla bilder blev bra:) Morfars var helt lyriska när dom fått se dig idag på skypen. När dom kom hos oss o hörde att jag pratade m dej kom dom springandes o snubblandes i hallen:) det var så perfekt att dom kom just hos oss. Ha det bra kära son. Till vi hörs igen:) kram Mamma

  SvaraRadera
 3. På de där första bilderna fattas bara Steve Irwin som kravlar omkring i strandkanten och brottas med krokodiler! :D Ser jättehärligt ut iallafall ^^
  //Malin

  SvaraRadera
 4. Verkar vara ett riktigt paradis den där sandön:) till och med Gurra verkar har repat sig från att flippa ur. (han såg lite skum ut sist:)
  Hoppas ni får uppleva massor mer sköna platser. Kul med alla bilder. Det är som du säger, en bild säger mer.....
  Ses i Paris:)
  Kram. Pappa

  SvaraRadera
 5. Gillar dingon! Påminner lite om Ozzy. :D

  Mer mongobomber åt folket! ;D

  SvaraRadera
 6. Göttigt maddaflipper! Ser sjukt bra ut! Fortsätt njuta av livet! Vad hände med "Vi åker till Melbourne där vi ska bo och jobba i ett år"?

  SvaraRadera