måndag 10 september 2012

Långben du är inte normal!

 
Var hos tandläkaren idag och det är ju inte det roligaste man gör här i livet måste man ju säga! Tandläkaren sa att jag borstade på rätt sätt (success!!). Men när man väl ligger ner i stolen som nästan tar en 360 grader runt och man tror varje gång att man ska glida ner ur stolen blir man inte så kaxig längre. Det enda man gör i detta skede är att vänta tills herr tandläkare har gjort sig klar. Men man ligger då där och väntar på någon främling ska börja gräva en i munnen med dom där liiite farliga, kalla verktygen som får hela kroppen att ila. I detta skede har tandläkaren börjat rabbla upp massa siffror och nummer och det är just nu man vet att this shit is serious. tandläkaren med hjälpare börjar med att säga 2 4 fysalis (eller vad dom nu säger) men tandläkaren ändrar det snabbt till 5 6 och man vet direkt att man är körd!. men jag har tänk på en sak.....kan tandläkare se tydligt vad man har ätit om man skiter i att borsta tänderna före man kliver in? Dom tänker säkert såhär när dom väl håller på: helvete vilken jävla stank, var andersson tvungen att dricka surströmmings spadet innan han kom hit!


Edit: HAHAHA sitter just nu och läser andras bloggar och jag läste precis en tjejs blogg, hon skriver: Igår var jag hos tandläkaren. När hon öppnat min mun och petat omkring där ett tag sa hon till mig att det syntes på mina tänder att jag snaskade en hel del sött. Jag tog det som en komplimang och antog att det var positivt att det söta, goda gjort avtryck på mina tänder. Tyvärr så hade jag fel, tandläkaren berättade för mig att jag hade ett hål och att godis är det farligaste som finns för tänder.  you don't say!? haha made my day :D
Men just nu sitter jag och tittar på mina underbara räkningarna som bara ligger där med ett leende (papper kan le!!) Ibland känns det som att man betalar saker i onödan....just dom här räkningarna är till elektrikerna. Men livet är ju inte alltid som en disney film och det är jag ju jävligt glad över måste jag säga! för tänk er själva om man skulle åka i husvagnen som långben kör. Det känns ju som att man åker med livet i insats när någon med så stora fötter kör! För i helvete långben kolla upp din fötter, det där är inte normalt!.

Men har inte så mycket mer skit att skriva om så ni får ha det så skoj så ses vi i Narnia! (He said whaaat!) (you heard me!) (oh yes i did) ;D hej då!
1 kommentar:

  1. Åter igen ett roligt inlägg:-) Jag skrattade då högt...för mig själv. Tack igen sonen för skratten. Kram

    SvaraRadera