lördag 8 september 2012

Flummar utan att någon ser på

Det kan ju inte bara vara jag som är flummig och göra miner framför spegeln? Det är nog jag som kommer vara med fjortisarna och göra precis som dom gör framför spegeln, eller har fjortisarna försvunnit för gott? det kanske är jag som har blivit för gammal för jag ser aldrig längre att någon lägger ut bilder på sig själv där dom är översminkade och pratar om sin dag på stan med frida?!?! Det är nog min skyldighet att lägga upp bilder på mig själv när jag står framför spegeln i toaletten!


Men på tal om ingenting annat, är det bara jag som ibland känner för ta fram kameran och spela in när man sitter där och pratar med sig själv? har så mycket idéer som världen skulle ha så stor nytta av.......eller så inte! Men då kanske jag får en större gay stämpel än Peter Jöback. Nu kommer det säkert sitta någon där hemma som älskar Peter Jöback och säger för sig själv: Nä nu jävlar!! man jävlas inte peter jöback ostraffat! 

Peter jöback fänsen innan dom går till attack: 

Just nu spelas iallafall gruppen Ansiktet i mina högtalare samtidigt som jag diggar i otakt till musiken. Men jag har funderade på en sak...........Hur i hela helvetet kom dom på deras namn? haha Det känns som dom gjorde som förut när man var liten och skulle komma på vad man skulle heta på lunarstorm. Man funderar en stund tills man plötsligt kommer på att man kan ta något som man har omkring sig! man kommer över orden Sony, Nordea och Presentkort men frustrationen växer i en när man märker att inget av det fungerar och man drabbas av en lätt panik när man inte kommer på vad man ska heta. Men så kommer man på något så otroligt bra som: Cool_boy.91. Som man sedan utökar och väljer till sin mejl.........det kan nog vara en av mina sämsta adresser till en mejl. Men tänk er själva när ni ska söka sommarjobb och dom frågar vad man har för adress. Med en darrig röst säger man cool_boy.91@hotmail.com samtidigt som man ser att personen skrattar inombords. 

Varför valde jag denna tröga mejl?

Men nu har jag gjort mig fin och jag har fått skriva av mig liiite ;D Hoppas jag har underhållit er ett tag nu och  jag ska sluta vara så taskig så ni inte behöver vänta så länge på mitt nästa inlägg! denna gång ska ni inte behöva vänta mer än ett par år :D jag lovar! Ha en bra lördag så hörs vi säkert. 

Jag är redo! :D haha

3 kommentarer:

  1. Haha.. klart bästa blogginlägget på länge!

    SvaraRadera
  2. Håller med Henke. Du är så rolig. Man får sig dagliga skratt :-) tack för det kära son. Men du vet att jag gillar Peter Jöback skarpt:) kram Mamma

    SvaraRadera
  3. :) bra skrivet cool_boy;)

    SvaraRadera